موسیقی ملی ایران
گذری بر موسیقی فاخر ایرانی و دماوند موسیقی ایران استاد محمدرضا شجریان
| ||
|
استاد سید نورالدین رضوی سروستانی
این استاد گرانقدر موسیقی در بيستم فروردين 1314 شمسى در سروستان شيراز متولد شد . از سال 1330 آموزش آواز را نزد مشير معظم افشار آغاز كرد . در سال 1336 به تهران آمد و براى تكميل آموخته هاى خويش به محضر مرتضى محجوبى - رضا فروتن - احمد عبادى - على اكبر شهنازى - سليمان اميرقاسمى و اصغر بهارى راه يافت و از مكتب آنان بهره برد . در سال 1337 در مركز حفظ و اشاعه ى موسيقى نزد نورعلى برومند ظرايف و دقايق آوازى را فراگرفت . از سال 1352 با همكارى گروه هاى موسيقى شيدا - مولوى و گروه استاد پايور دركنسرت هاى مختلف در ايران و خارج از كشور شركت كرد . بعد از درگذشت برومند مدتى نيز از محضر عبدالله دوامى و محمود كريمى استفاده كرد . او شاگردان بسيارى تربيت كرده است كه صديق تعريف يكى از آن هاست . نورالدين رضوى در هفتم ارديبهشت ماه 1379 در اثر ابتلا به بيمارى سرطان درگذشت و در حافظيه شيراز به خاک سپرده شد. بی شک آلبوم های رنگ فرح و سروستان با صدای استاد رضوی سروستانی جزو دلربا و دلنشین ترین آثاری هست که یک ایرانی میتواند بشنود.
آلبوم رنگ فرح - استاد رضوی سروستانی و استاد داریوش طلایی
اجرای سال ۱۳۵۲ (۱۹۷۳)، طرحی است برای باله اثر «موریس بژار» که بهسال ۱۳۸۲ بهدست نشر «ماهور» در ۱۰ تراک بهمدت ۴۰ دقیقه و ۱۷ ثانیه منتشر شد. «رنگ فرح» در «آواز اصفهان»، «همایون»، «سهگاه» و «مخالف سهگاه» بر غزلهای «حافظ»، «سعدی» و «عطار نیشابوری» است و نام آلبوم نیز برگرفته از قطعهی گروهنوازیای به همین نام است.
اگرم حیات بخشی وَگَرَم هلاک خواهی سَرِ بندهگی به حُکمَت بِنَهَم که پادشاهی
دانلود از لینک زیر یا
نظرات شما عزیزان: برچسبها: [ دو شنبه 20 آذر 1391برچسب:سید نورالدین رضوی سروستانی, داریوش طلایی, کامبیز گنجهای, جلال ذوالفنون, محمدعلی حدادیان, مارتا مانیزاده, مرتضی اعیان, رنگ فرح, تار, سه تار, آواز, تنبک, سنتور, کمانچه, نی, رضوی سروستانی, ] [ 8:34 ] [ علی بیات ]
|
|